Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Bagarmossen
Svartågatan 37
Boarea: 53 kvm
Avgift: 3 828 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 1 av 3

Bagarmossen / Svartågatan 37

Med attraktivt läge i Bagarmossen finner du denna trivsamma tvåa i toppskick! Lägenheten har en mycket väldisponerad planlösning och samtliga ytskikt har renoverats. Mycket lyckad planlösning med rymligt kök fullt utrustat kök, luftigt vardagsrum med utgång till solig balkong och sovrum samt stambytt och fräscht badrum. På Svartågatan bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika sommartid. Nackareservatets vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana samt Bagarmossens centrum med tunnelbana och service finns en kort promenad bort.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt bra förvaring i platsbyggd garderob. På golvet ligger parkett och hallen har vitmålade väggar. KÖK Trivsamt och mycket väl planerat kök med bra arbetsytor som rymmer gott om förvaring bakom den vita skåpsinredningen. Köket är utrustat med elspis och kyl/frys och rymmer matplats för 6-8 personer. VARDAGSRUM Rymligt och ljust vardagsrum med ett stort fönsterparti i söderläge. Här ryms utan bekymmer både sällskapsdel, matsalsbord och övrig möblering. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger den fina originalparketten kvar. SOVRUM Rymliga sovrummet med plats för både dubbelsäng och övrig möblering. Mycket bra förvaring i platsbyggda garderober. Ekparkett och vitmålade väggar. BADRUM Ljust och fräscht helkaklat badrum från stambytet. Badrummet är utrustat med handdukstork, badkar, handfat och wc. Badrummet har ett stort vädringsfönster som ger badrummet ett härligt ljus.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  53 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum
Energideklaration
 • Energiprestanda
  158 kWh/kvm och år
TV- och Internetanslutning
 • Bredband. Leverantör: Ownit. Föreningens medlemmar kan teckna separat avtal med Ownit för 179 kr/mån (100/100 Mbit/s). Kabel-TV. Leverantör: Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering 38 garageplatser. Går att hyra för 550 kr/kvm och år. Till garageplatsen är det separat kö.
 26 parkeringsplatser. Går att hyra för 330 kr/mån utan el samt 405 kr/mån med elstolpe. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Ekonomi
 • Avgift
  3 828 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Försäkring
  80 kr/mån
 • Hushållsström
  170 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  50 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  300 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,2839450%
 • Andel av årsavg.
  0,28454%
 • Pantsättning
  är inte pantsatt.
 • Planerade avgiftsändringar
  Enligt preliminära beräkningar kommer man att höja avgifterna ca 2,2-2,5% de kommande fyra åren (2017-2020). Detta för att finansiera fasadprojektet. Se årsredovisningen för mer information.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Söderbysjön.
 • Allmänt
  FÖRENINGEN Bostadsrättsföreningen Söderbysjön bildades i mars 2002. Föreningen omfattar fastigheten Landstingsmannen 1, i Bagarmossen och består av 359 lägenheter, fördelade på totalt 14 hus. 319 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och 38 lägenheter med hyresrätt. Bostadshusen finns på Svartågatan 29 - 67, 48 - 84 och på Stångåvägen 4 - 28. 1954 färdigställdes de hus som i dag ingår i föreningen. 1992 gjordes stambyten. Marken är upplåten med tomträtt med avtal som har pågående avtal till 2022-20-01 med en årlig avgäld på 1 122 000 kr.
 • Kommande renoveringar
  Just nu genomför man en ganska omfattande yttre renovering av fastigheterna. Detta innebär att alla lägenheter får nya fönster (genomfört i tegelhusen) och dessutom kommer samtliga fastigheter (dock inte tegelhusen) att tilläggsisoleras och få ny puts. Runt tegelhusen (Svartågatan 45, 47 och 49) kommer Tresson att göra ett omtag när det gäller markåterställande och nysådd av gräs.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Enligt preliminära beräkningar kommer man att höja avgifterna ca 2,2-2,5% de kommande fyra åren (2017-2020). Detta för att finansiera fasadprojektet. Se årsredovisningen för mer information.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns källarförråd, gym, tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum samt ett bytesrum. Föreningen har även en lokal samt ett gästrum som går att hyra. Föreningens "bytesrum" är ett rum som är öppet en dag i veckan där medlemmarna kan byta och/eller skänka saker med varandra. Här kan du ställa in saker som du inte längre behöver. Och du kan också plocka med dig saker du tycker är intressanta. Ett riktigt roligt inslag.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.