Mosstenabacken 3, 2tr / Bandhagen / Stockholm

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
49.5 kvm
Avgift
2 950 kr/mån
Driftkostnad
291 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mosstenabacken 3, 2tr såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Bandhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint renoverad hörnlägenhet högt upp i huset i ett skönt grönskande och insynsskyddat läge med ljusinsläpp ifrån två väderstreck! Välplanerade ytor, dubbeldörrar med glas som öppnar upp till härligt vardagsrum, mysigt insynsskyddat sovrum med plats till dubbelsäng, ett smakfullt renoverat badrum och en generös härlig balkong i söderläge. Bra förening som har mycket att erbjuda sina medlemmar. Utmärkt belägen nära Bandhagens T-bana, buss och centrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.