Mosstenabacken 5 / Bandhagen / Stockholm

"Pärlan i Bandhagen" - nu har du hittat den!

Slutpris
2 560 000 kr
Boarea
56,5 kvm
Avgift
3 259 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mosstenabacken såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Mosstenabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Mosstenabacken 5 i Bandhagen har man bara två minuters gångväg till områdets bästa bageri och café, Chateau, tre minuter till t-banan och Bandhagens centrum och bara en minut till skog, grönska och promenadstråk! Kort sagt - här är ett kanonläge bara 15 minuter med tunnelbanan från innerstan!

Denna lite större tvåa har såväl stort sovrum, helkaklat badrum, rejält vardagsrum med utgång till en trevlig balkong samt ett stort kök med plats för många gäster! Snygga ljusa färger i köksinredning, målning på väggar och ett gammalt vackert trägolv. Balkongen är också lite större och har plats för fyra personer - kanske en trefika eller en vinafton i goda vänners lag? Utanför fönstren, som ligger i tre olika väderstreck, är det grönska överallt och lägenheten är helt utan insyn!

Stor och välskött HSB-förening som har mycket goda hyresintäkter i form av hela Bandhagens centrum. Utanför huset på Mosstenabacken ligger också en av föreningens grillplatser. Välkommen på visning i trevliga och gemytliga 50-talsstadsdelen Bandhagen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration