Sätterstavägen 26

Sätterstavägen 26

Slutpris

8 075 000 kr


Örby— Bandhagen— STOCKHOLM

Sätterstavägen 26


Slutpris
8 075 000 kr

Örby— Bandhagen— STOCKHOLM

Vacker 50-tals-retro i Örby med soligt, lugnt läge! Välkomna till ett fullvuxet hus, varsamt renoverat och förädlat med den ursprungliga 50-talsstilen som förlaga. Läget är lugnt inbäddat bland vackra villor och uppvuxna trädgårdar. Tomten har ett strålande soligt syd/väst-läge, plana gräsytor och möjlighet till fina uteplatser under sommarsvalkande äppelträdkronor. I huset finns ljusa och rymliga sällskapsytor, kök med matplats, två badrum samt upp till 5 sovrum. Huset har under senare år kontinuerligt renoverats och förbättrats och har idag ett skönt tidstypiskt uttryck kompletterat med allt som förväntas av en modern livsstil. Härligt lugnt läge med ca endast 850 m promenad till T-banan i Bandhagens centrum samt nära till Aspöparken, förskolor och 1 km lugn promenadväg till Örbyskolan.


Boarea/biarea
181/6 kvm
Driftkostnad
42 100 kr/år
Tomtarea
684 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-05-31

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Sätterstavägen såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Sätterstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.