Sjösavägen 17, 3tr / Bandhagen / Stockholm

Slutpris
1 310 000 kr
Referensnummer
112 063
Boarea
30 kvm
Avgift
2 066 kr/mån
Såld
2014-05-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjösavägen 17, 3tr såldes av oss 2014-05-15. Se alla våra försäljningar i Bandhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en yteffektiv och välplanerad 1:a med praktisk sovalkov. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för mindre matbord, soffgrupp, mediamöblemang samt naturlig del för säng via sovalkoven. Bra förvaring genom två inbyggda garderober med överskåp samt plats för garderob i sovalkoven. Högst upp i huset ger lägenheten ett härligt ljusflöde från flertalet fönster mot den lugna gården. Fräscht kök med gasspis för den som gillar att laga mat. Kaklat badrum i ljusa kulörer och med badkar.

Här bor ni ett lugnt och barnvänligt område med ca. 5 minuters gångavstånd till både Högdalens och Bandhagens Centrum med full service, tunnelbana och bussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.