Skebokvarnsvägen 253 / Högdalen / Bandhagen / Stockholm

Högt, soligt och lugnt nära centrum

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
74,5 kvm
Avgift
3 859 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skebokvarnsvägen såldes av oss 2018-09-03. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Skebokvarnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det fria läget högst upp i huset med balkongen i ett soligt västerläge och utsikt över innergård och lekplats är något utöver det vanliga. Bortom innergården ser man ut mot Örby och radhusområdet.

Lägenheten har två rymliga sovrum, kök med bra arbetsytor och en matplats för 4-6 personer.
Till detta kan man lägga att man bara är några minuters promenad från Högdalen centrum med bussar, t-bana och flertalet butiker av olika slag.

Inom bekvämt gångavstånd finns Örbys fina villaområde där man kan ta vackra promenader och lite längre bort finns sjön Magelungen och Ågesta med golfbana, löpslingor m.m.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi och välrenoverade fastigheter. Belåningen per 2017-12-31 låg på 2 600 kr/kvm (som riktmärke räknas belåning under 5 000 kr/kvm som bra).
Inom föreningen finns gym, gästlägenhet och samlingslokal.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration