Sköllerstagatan 58 / Rågsved / Bandhagen / Stockholm

Sköllerstagatan 58, 2 tr

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
30 kvm
Avgift
1 630 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-12-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sköllerstagatan såldes av oss 2018-12-21. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Sköllerstagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rågsved är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad lägenhet som ligger intill platsen för det gamla torpet Bjursätra vilket också gett namnet till föreningen. Lummig som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda.

Lägenheterna är välplanerade med generöst ljusinsläpp och hög standard på badrum samt kök. Ekparkett I golvet samt vitmålade väggar i lägenheten. Luftig balkong med plats för 4-6 sittande som vetter i väst och erbjuder sol från eftermiddag till sent på kvällen. Nedanför balkongen finns en mysig gemensam innergård med lekplats, gräsmatta och växter. Garage i huset och lägenhetsförråd på vinden till varje lägenhet.

Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje en kort promenad från huset. Busshållplats som tar dig till Huddinge, Södertörn och Älvsjö. Friluftsliv och natur finns på bekvämt avstånd, vare sig du promenerar, cyklar eller tar bilen. På sjön Magelungen kan du bland annat njuta av fina skridskoturer eller kajakturer. Dessutom finns ett rikt föreningsliv i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration