Trollesundsvägen 45 / Bandhagen / Stockholm

Ljus och rymlig 4:a

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
6 469 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trollesundsvägen såldes av oss 2018-05-08. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Trollesundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att köpa en rymlig 4:a centralt belägen i Bandhagen med bara några minuters promenad till centrum och t-bana . Planlösningen är bra med tre rymliga sovrum, stort vardagsrum samt ett rejält kök med matplats. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen med förmiddagssol. I duschrummet har man både tvättmaskin och torktumlare och utöver detta har man en separat wc, bra när alla skall i väg på morgonen!
Brf Snickaren är en omtyckt HSB förening med bekvämligheter såsom garage, gästlägenhet och bastu.
Bandhagens centrum intill bostaden erbjuder café, livsmedelsaffär, restauranger, apotek m.m. och från lägenheten tar det endast ett par minuter tills man står på perrongen och är på väg mot innerstaden. Om man går ytterligare några minuter når man Bandängen med en av söderorts mesta omtyckta parklekar med kiosk, lekplats, djur och plaskdamm. På andra sidan Bandängen ligger Högdalens centrum med ett större butiksutbud bl.a. systembolaget, läkarhus och apoteket.

Välkommen på visning av denna välvårdade bostad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration