Trollesundsvägen 26 B

Trollesundsvägen 26 B

Slutpris

2 150 000 kr


Bandhagen— Stockholm

Trollesundsvägen 26 B


Slutpris
2 150 000 kr

Bandhagen— Stockholm

Högt och fritt läge i Bandhagens centrum i hus med hiss!

Suveränt belägen 2:a invid Bandhagens centrum i ostört läge och och med parkvy & insynsfritt. Fin lägenhet med trevligt belägen balkong i hus från 1994 med hiss. Kök som är renoverat 2018 i smakfulla färger. Matplats för 4-5 personer. Vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsbord. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Hall med bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med badkar. Stort sovrum. Sammantaget en mycket bra planlösning. Sovrum, hall och kök har nylagda trägolv från Kährs. Här är det bara att flytta in!

Stor och trygg förening som ligger granne med Bandhagens charmiga 50-talscentrum. Här i kvarteret finns allt man önskar; hiss i huset, förråd i källarplan, parkeringsmöjligheter i garage, övernattningslägenhet och bastu. I centrum finns en välsorterad ICA-butik och diverse andra butiker samt restauranger, samt inte minst det trevliga bageriet Chateau som är välbesökt såväl vardag som helg. I krokarna finns också Bandängens trevliga parklek och getter, kaniner och höns samt gångavstånd till Högdalens centrum med lite större utbud. T-banan till city tar bara drygt en kvart.

Välkommen till Bandhagen och Trollesundsvägen 26 B för visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
5 428 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-13

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Trollesundsvägen såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Trollesundsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.