Trollesundsvägen 26 B / Bandhagen / Stockholm

Högt och fritt läge i Bandhagens centrum i hus med hiss!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
5 428 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trollesundsvägen såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Trollesundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bandhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Suveränt belägen 2:a invid Bandhagens centrum i ostört läge och och med parkvy & insynsfritt. Fin lägenhet med trevligt belägen balkong i hus från 1994 med hiss. Kök som är renoverat 2018 i smakfulla färger. Matplats för 4-5 personer. Vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsbord. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Hall med bra förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med badkar. Stort sovrum. Sammantaget en mycket bra planlösning. Sovrum, hall och kök har nylagda trägolv från Kährs. Här är det bara att flytta in!

Stor och trygg förening som ligger granne med Bandhagens charmiga 50-talscentrum. Här i kvarteret finns allt man önskar; hiss i huset, förråd i källarplan, parkeringsmöjligheter i garage, övernattningslägenhet och bastu. I centrum finns en välsorterad ICA-butik och diverse andra butiker samt restauranger, samt inte minst det trevliga bageriet Chateau som är välbesökt såväl vardag som helg. I krokarna finns också Bandängens trevliga parklek och getter, kaniner och höns samt gångavstånd till Högdalens centrum med lite större utbud. T-banan till city tar bara drygt en kvart.

Välkommen till Bandhagen och Trollesundsvägen 26 B för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration