Bergshamra byväg 54

Bergshamra byväg 54

Slutpris

2 095 000 kr


Bergshamra— Norrtälje

Bergshamra byväg 54


Slutpris
2 095 000 kr

Bergshamra— Norrtälje

Drömmen på landet!

Välkommen till detta idylliska och pittoreska 1800-tals torp i den gamla delen av Bergshamra som på senare år inretts med omsorg och eftertänksamhet, där den fina och tidstypiska charmen går som en röd tråd genom hela huset. Här möts du av ett falurött hus med vita knutar som har utsikt över öppna ängar och från en del skymtar du Berghamraviken, magiskt!
Bad finns tillgängligt både i viken och i Gunnsjön som ligger ca 1,5 km från huset.

Det här är en plats för dig som har drömmen om torpet på landet samtidigt som du har nära till det serviceutbud som finns i Bergshamra, mataffär, marina, vårdcentral och skola. Busshållplatsen finns en kort bit från huset och där tar du dig lätt vidare. Tomten är i två nivåer där den nedre delen är lämplig för odling. Trevligt och organiserat område där man på Kvarngården anordnar bland annat midsommarfirande.


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
16 303 kr/år
Tomtarea
1 491 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Bergshamra Byväg såldes av oss 2020-04-30. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Bergshamra Byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.