Gunnedetvägen 26

Gunnedetvägen 26

Slutpris

1 020 000 kr


Sjöändan Bergshamra— Bergshamra— Norrtälje

Gunnedetvägen 26


Slutpris
1 020 000 kr

Sjöändan Bergshamra— Bergshamra— Norrtälje

Tomt i en solig glänta vid skogsbrynet

Möjligheternas tomt är vackert belägen i en fin glänta i soligt söderläge vid skogsbrynet. Här kan du förverkliga ditt drömboende, möjligheterna är många att skapa ett charmigt och trivsamt boende permanent eller för fritidsändamål. Tomten är stor på 3 833 m², lättplanerad och har endast mindre nivåskillnader. Uppe på kullen står en flaggstång av äldre modell, ett fint blickfång i tomtens mitt. El finns framdraget till tomten och där finns också två brunnar, en grävd och en borrad. På tomten finns en enkel friggebod med renoveringsbehov på ca 10 m², lämplig att använda som arbetsbod under arbetet med drömboendet.

Både på och runt tomten finns skog med med bär och svamp. Bad finns i Länna Kyrksjö ca 300 m bort och även i Gunnsjön finns bad och dit är det ca 2 km. Avtalsservitut finns för infartsvägen.

Närmaste busshållplats finns drygt 2 km bort och till närmaste livsmedelsbutik i Bergshamra är det ca 5 km. I Bergshamra finner du också pizzeria, vårdcentral och skola.


Driftkostnad
2 000 kr/år
Tomtarea
3 833 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE ISSJÖ 2:132
Såld
2021-04-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.