Lögla näsuddsväg 4 / Lögla / Bergshamra / Norrtälje

Lögla - Näsuddsvägen

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
16 000 kr/år
Tomtarea
2 037 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Lögla Näsuddsväg såldes av oss 2020-02-23. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Lögla Näsuddsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lögla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt fritidshus med skärgården runt hörnet. Hus med tre sovrum och stort härlig altan i sydvästläge. Altanen är delvis under tak. Tomten har sol hela dagen. Större delen av tomten är naturtomt med en del berg i dagen vilket ger en vacker helhet. På fastigheten finns två stycken förrådsbodar.

Till fastigheten hör en båtplats och en andel i bastun (se bild). Inom området finns två badplatser på promenadavstånd. Det ena har sandbotten och är långgrunt och mycket barnvänligt. Det andra med badflotte, hoppbrygga och en lite brantare strand. På området finns fotbollsplan och bouleplan för de som är lek- och spelsugna. I området finns fyra gemensamma bryggor och varje fastighet har egen bryggplats. Vid den norra hamnen finns en trevlig grillplats. Till samfälligheten hör eget fiskevatten och stora härliga strövområden.

Lögla ligger i en vacker del av vår skärgård med vatten runt om och närhet till en arkipelag av öar där man kan finna sin egen plats. Här ligger även Ängsö nationalpark som värt ett besök.

Avståndet till Stockholm är ca 7 mil. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter med bil. Närmaste samhälle är Bergshamra, ca 6 km bort. Här finns mataffär, vårdcentral, pizzeria och marina. Även skola och förskola finner ni här.

OBS ! Om ni vill åka ut och titta själva innan visningen så krävs en bomkod till området ni får då maila/messa eller ringa mig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.