Myrstacksvägen 2 / Enviken / Bergshamra / Norrtälje

Ett välskött hus i populära Enviken med härlig trädgård

Slutpris
2 035 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
19 492 kr/år
Tomtarea
1 679 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Myrstacksvägen såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Myrstacksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en liten återvändsgata med sex fastigheter, ligger detta trevliga enplanshus inbäddat i grönska. Här har man kommunalt vatten och avlopp sedan 2016 vilket gör det praktiskt och enkelt att nyttja året om. Huset på 55 kvm har två sovrum, kök, nyrenoverat duschrum (2016) och stort allrum. Byggrätten är 200 kvm sedan VA drogs in. Fiber är indraget 2017.

En härlig trädgårdstomt med blommande buskar, perenner och trädgårdsland men också en del naturtomt med ståtliga tallar och enar där fåglarna trivs. Här bor spillkråkan, skogsduvor och ovanför flyger havsörnen förbi. På tomten finns också ett gästhus, ett växthus, ett utekök och en redskapsbod. Man njuter av trädgården och lugnet på den fina altanen, den inglasade balkongen eller i någon av sittplatserna i trädgården.

Enviken (www.enviken.net) är populärt med en gemensam pool, tennisbana, båthamn, klubbhus, badstrand och fina promenadvägar. Här är det lätt att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration