Ponnystigen 3

Ponnystigen 3

Slutpris

1 765 000 kr


Bergshamra - Enviken— Bergshamra— Norrtälje

Ponnystigen 3


Slutpris
1 765 000 kr

Bergshamra - Enviken— Bergshamra— Norrtälje

Södervänd tomt med åretruntstandard, nära Enviken & båtplats!

Välkommen till Ponnystigen 3 i populära Bergshamra - Enviken med närhet till havet. Trevligt enplanshus med kommunalt V/A, åretruntstandard på en öppen och ljus södervänd tomt med ett högt och fritt läge. Huset fördelas på kök och vardagsrum i öppen planlösning, fullt utrustat kök med diskmaskin, vardagsrum med braskamin, tre sovrum och duschrum med wc och tvättmaskin. Passar perfekt som både permanentboende eller ett bra sommarboende.

Här finns flera uteplatser med sol hela dagen, fina och rejäla förstukvisten, inglasade uterummet med högt och rakt söderläge som ger fin utsikt över området och trädäcket som bjuder på morgonsol. Vidare på tomten finns gäststuga för övernattande gäster om ca 10 kvm. För många är garage en dröm och här går den faktiskt i uppfyllelse, med en stor grusad infart som rymmer flera parkeringsplatser.

Här bor du nära havet med badplats och möjlighet till båtplats. Området har både pool, tennisbana, motionsspår, båthamn och havsbad. Båthamn finns i Bergshamraviken. Med bara 5 minuter till Bergshamra är det nära till service och handel. Till Norrtälje tar det ca 20 minuter och till Stockholm ca 1 timme.
Allt det här i en kombination med kommunalt VA och garage, gör detta till ett enkelt boende. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
65/20 kvm
Driftkostnad
31 545 kr/år
Tomtarea
1 426 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ponnystigen såldes av oss 2018-10-12. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Ponnystigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.