Sök Meny
Såld

Norrtälje / Bergshamra - Södra sjöändan / Södra Sjöändan 3

Charmigt hus med potential

Välkommen till Södra sjöändan och denna lilla pärla som med rätt handlag kan förvandlas till en prima sommardröm! Huset är vinterbonat, i källaren är det förberett för badrum och vinden kan användas som sovloft. Huset är byggt i souterräng på en sluttande tomt som från vår till höst står i blomsterprakt. Huset ligger högt och både inifrån och från den stora altanen skymtar man sjön över trädtopparna.
År 2000 byggdes huset ut och diverse förbättringar har skett fram till 2012. Nu har du chansen att slutföra jobbet och färdigställa. Förutsättningarna är goda med boyta på 78 kvm bestående av två sovrum, kök med matrum, vardagsrum samt möjlighet till ytterligare ett sovrum eller ett större vardagsrum. Här och var finns gamla trägolv och detaljer som vedspis och öppna spisar är bevarade. Dessutom finns ett helt oinrett sovloft på ca 34 kvm där möjligheterna är enorma.

På fastigheten står även ett gästhus som även det har en öppen spis. Vedbod och det gamla dasset står kvar och på bergshällen har man byggt en avsats som använts som uteplats.

För dig som kan tänka dig att forma ditt eget boende till sommaren med bra förutsättningar är detta perfekt!

Södra sjöändan är en del av området Gunnedet i Berghamra, Norrtälje. Praktiskt avstånd från Stockholm och endast 5 km till Berghamra med mataffär, vårdcentral, marina och pizzeria.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Bergshamra / Södra sjöändan
Södra Sjöändan 3
Slutpris: 1 620 000 kr
Boarea: 78 kvm
Driftkostnad: 12 435 kr/år
Tomtarea: 2 704 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-03-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Bergshamra / Södra Sjöändan