Södra Sjöändan 3 / Södra sjöändan / Bergshamra / Norrtälje

Charmigt hus med potential

Slutpris
1 620 000 kr
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
12 435 kr/år
Tomtarea
2 704 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Södra Sjöändan såldes av oss 2017-03-10. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Södra Sjöändan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra sjöändan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Södra sjöändan och denna lilla pärla som med rätt handlag kan förvandlas till en prima sommardröm! Huset är vinterbonat, i källaren är det förberett för badrum och vinden kan användas som sovloft. Huset är byggt i souterräng på en sluttande tomt som från vår till höst står i blomsterprakt. Huset ligger högt och både inifrån och från den stora altanen skymtar man sjön över trädtopparna.
År 2000 byggdes huset ut och diverse förbättringar har skett fram till 2012. Nu har du chansen att slutföra jobbet och färdigställa. Förutsättningarna är goda med boyta på 78 kvm bestående av två sovrum, kök med matrum, vardagsrum samt möjlighet till ytterligare ett sovrum eller ett större vardagsrum. Här och var finns gamla trägolv och detaljer som vedspis och öppna spisar är bevarade. Dessutom finns ett helt oinrett sovloft på ca 34 kvm där möjligheterna är enorma.

På fastigheten står även ett gästhus som även det har en öppen spis. Vedbod och det gamla dasset står kvar och på bergshällen har man byggt en avsats som använts som uteplats.

För dig som kan tänka dig att forma ditt eget boende till sommaren med bra förutsättningar är detta perfekt!

Södra sjöändan är en del av området Gunnedet i Berghamra, Norrtälje. Praktiskt avstånd från Stockholm och endast 5 km till Berghamra med mataffär, vårdcentral, marina och pizzeria.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration