Svensbodabacken 21 / Bergshamra / Norrtälje

Välskött fritidsboende med bad & fiske

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
3 750 kr/år
Tomtarea
2 896 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Svensbodabacken såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Bergshamra samt även på Svensbodabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svensbodabacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner du ett mycket välskött fritidshus beläget på en av de störta tomterna längst in i Svensbodas fritidshusområde. Ett hus som med fördel kan användas som åretruntboende då det har klart med både vatten och avlopp. Två sovrum, vardagsrum med värmande kamin och ett kök med matplats. Tomten som är en hörntomt erbjuder både gräsytor, blåbärsris och berg i dagen och ligger i angränsning mot skog och mark. Här finner man ett lugn vill man ha gäster på besök kan du göra i ordning gäststugan för kommande besök, grunden är redan satt. Området är välorganiserat med både midsommarfirande, Svensbodaloppet för ungdomar, fiskemöjligheter och fina hus. Ett perferkt läge för dig som söker det där lilla extra.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration