Granbacken 2

Granbacken 2

Slutpris

2 000 000 kr


Marum— Björkö— Norrtälje

Granbacken 2


Slutpris
2 000 000 kr

Marum— Björkö— Norrtälje

Välvårdat, vinterbonat och vattentoalett

Mycket välvårdat och vinterbonat fritidshus om 80 kvm med vattentoalett och gästhus om 40 kvm på en vacker trädgårdstomt om 1961 kvm med rosor, syren och jasmin.

Huset bjuder på tre riktigt stora och ljusa sovrum där alla rymmer en dubbelsäng, badrum med dusch, handfat och tvättmaskin samt separat toalett. Vardagsrum och renoverat kök i öppen planlösning med täljstenskamin, fönster åt tre håll och utgång till altan i både söder och väster. Inglasat uterum i väster för de stora middagarna eller kvällsmys på höstarna.

Det rejäla gästhuset har två stora sovrum och ett mindre förråd som kan inredas till badrum eller kanske pentry. På tomten finns även en friggebod som används som snickarbod och ett enklare uthus.

Den helt fantastiska tomten bjuder på fina gräsytor för lek och spel men även en magisk rosenrabatt, syren jasmin, clematis och både röda och gröna vindruvor. Här finns även ett trädgårdsland för den odlingsintresserade samt jordgubbar, rabarber, krusbär, vinbär och vildhallon.

Från tomten når man båthamnen och den vackra badstranden inom ca 10 min promenad. Möjlighet till båtplats. Ca 1,3 km till buss 636 mot Norrtälje och Stockholm.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
23 810 kr/år
Tomtarea
1 961 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Granbacken såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Granbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.