Hamnstigen 1

Hamnstigen 1

Slutpris

1 650 000 kr


Marum— Björkö— Norrtälje

Hamnstigen 1


Slutpris
1 650 000 kr

Marum— Björkö— Norrtälje

Högt fritt och soligt läge!

Välkomna till detta örnnäste om 62 kvm högt beläget i perfekt solläge med utsikt över den fina trädgårdstomten om 2150 kvm med fina plana gräsytor för lek och spel i sydväst.

Huset har stora öppna sällskapsytor med kök, vardagsrum och allrum sammanlänkade i öppen plan, två bra sovrum och badrum med dusch, handfat och separett. Längs nästan hela södersidan löper en stor altan, delvis under tak med perfekt solläge och fin utsikt över både tomten och omgivningarna. Här finns även ett nybyggt (2003) bastuhus med omklädningsrum, plats för fyra till fem personer och ett rejält vedeldat aggregat. Gästhuset om ca 12 kvm har inrett gästrum med el och sommarvatten.

Tomten består av en del berg i dagen där huset ligger högst upp med utsikt och en del plan gräsyta för lek och spel med fina prydnadsbuskar och fruktträd. Från tomten når man enkelt föreningens båthamn ca 400m från huset, där båtplats finns och den fina, långgrunda sandstranden i västerläge ca 1 km bort.

Marum är ett lugnt och uppvuxet fritidsområde vid Marums naturreservat och sandstrand, en helt unik långgrund sandstrand i västerläge. Hit kommer man med SL-buss 636 (ca 1 km) från Stockholm och Norrtälje, åretruntöppen affär finns i väddö backa ca 7 km från huset och sommartid finns det cafe och restaurang i simpnäs.

Välkommen till Marum


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
7 850 kr/år
Tomtarea
2 150 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Hamnstigen såldes av oss 2019-08-14. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Hamnstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.