Järfällastigen 6

Järfällastigen 6

Slutpris

1 400 000 kr


Björkholmen— Björkö— Norrtälje

Järfällastigen 6


Slutpris
1 400 000 kr

Björkholmen— Björkö— Norrtälje

Sommardröm med rakt västerläge, helt utan insyn & båtplats!

Sommardröm med högt fritt läge på fin naturtomt om 2424 kvm som gränsar till vacker sommaräng och rakt västerläge. Huset ligger längst in på vägen och helt utan insyn. Välskött hus som rymmer originellt kök med matplats, mysigt sällskapsrum med fin braskamin och utgång till inglasat uterum, ett stort sovrum och duschrum. På tomten finns en ordentlig gäststuga om ca 20 kvm med öppet tak i nock och förråd.

Här njuter du av kvällssolens strålar på den högt belägna naturtomten med vacker vy över ängen. Fina släta bergshällar blir naturliga uteplatser och det stora trädäcket . Här finns mängder av bärbuskar, fruktträd och stort trädgårdsland med tillhörande växthus. Från huset når man både båtplats och badplats ca 400 meter, busshållplats (SL636) ca 1 kilometer och Ica-matbutik 10 kilometer. I området finns även sommarcafé, restaurang samt brygga för passbåt och waxholmsbåt.


Boarea
34 kvm
Driftkostnad
17 382 kr/år
Tomtarea
2 424 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-08-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Järfällastigen såldes av oss 2018-08-28. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Järfällastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.