Simpnäs hamnväg 90 / Simpnäs / Björkö / Norrtälje

Södervänd tomt i skärgårdsidyllen Simpnäs

Slutpris
1 560 000 kr
Boarea/biarea
20/10 kvm
Driftkostnad
5 917 kr/år
Tomtarea
3 360 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-10-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Simpnäs Hamnväg såldes av oss 2017-10-23. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Simpnäs Hamnväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simpnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt södervänd tomt som gränsar till allmänning i genuina Simpnäs ytterskärgård. Sommarhus med vedspis, punschveranda, sällskapsrum och stort trädäck i soligt söderläge. Här finns möjligheten att bygga ditt drömhus då fastigheten är stor, 3 360 kvm och ligger utanför detaljplanerat område. Vacker uppvuxen trädgårdstomt med träd och buskar. På tomten finns ett gästhus om ca 10 kvm med utedass och utedusch. Simpnäs är en Skärgårdsidyll i yttre skärgården och den nordligaste punkten för Vaxholmsbolaget. Passbåten tar dig ut från Simpnäs hamn till omtalade Arholma. Under sommartid finns både restaurang och café. I närheten ligger en fin badstrand samt skyddad båthamn där man kan hyra en båtplats. Till Simpnäs går även en busslinje från Norrtälje. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration