Västerängen 4 / Gräskö / Blidö / Norrtälje

Gräskö - fastighet i soligt söderläge

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
27 kvm
Driftkostnad
16 490 kr/år
Totalareal
2 012 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Gräskö Västerängen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Gräskö Västerängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gräskö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt fritidsboende året runt i lugn miljö med en kort promenad från ångbåtsbryggan och 200 m från vattnet med båtplats. Fint hus med bra planlösning och sex sovplatser. Altandäck i söder där man kan umgås hela dagen. Härligt öppen tomt med gräsmattor kombinerat med flertalet fruktträd och i övrigt naturtomt. På fastigheten finns ett isolerat gästhus med allrum, mindre kök, sovrum samt badrum. Fastigheten har även ett förråd och ett utedass.

Till fastigheten hör en båtplast ca 200 m från fastigheten. Här kan man också ta ett dopp i havet.

Gräskö ligger strax norr om Furusund med närhet till både innerskärgården men framförallt till den yttre skärgården. Waxholmsbolaget trafikerar ön året runt och sommartid med ett flertal turer från bl a Stockholm, Furusund (buss till Norrtäle), och Östernäs (buss till Norrtälje). Se hemsida www.grasko.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration