Norra Bruksvägen 36

Norra Bruksvägen 36

Slutpris

6 950 000 kr


Blidö - Bruket— Blidö— Norrtälje

Norra Bruksvägen 36


Slutpris
6 950 000 kr

Blidö - Bruket— Blidö— Norrtälje

Blidö - härlig sjötomt i västläge med flera hus och solnedgång

Härligt västläge med på sjötomt och solnedgång. Charmigt huvudhus från 1910-talet om 100 kvm i två plan. I anslutning till huvudhuset finns ett större gästhus om ca 70 kvm med två lägenheter, flertal sovrum och två kök. Vid husen och på vägen ner till vattnet finns ett antal altandäck som har sol hela dagen. Nere vid vattnet en sjöstuga med sovrum, kök och ett altandäck alldeles vid vattenbrynet. Här finns även en brygganläggning med stenkista och segelbåtsdjup. Strandlinjen består av klippor och en sandstrand. På fastigheten finns även ett flertal förråd. Tomten är stor med gräsmattor som övergår i härliga klippor ner mot vattnet.

Blidö når du med bilfärja och på ön finns en välsorterad mataffär, Blidö Hamnkrog, Blidö Bio och bageri. Buss går till Norrtälje flera gånger dagligen och Waxholmsbåt trafikerar Brukets brygga vår, sommar och höst ca 500m.


Boarea/biarea
55/15 kvm
Driftkostnad
20 550 kr/år
Tomtarea
6 865 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-01-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Norra Bruksvägen såldes av oss 2021-01-28. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Norra Bruksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.