Björkudden 384

Björkudden 384

Slutpris

4 650 000 kr


Björkudden— Blidö— Norrtälje

Björkudden 384


Slutpris
4 650 000 kr

Björkudden— Blidö— Norrtälje

Ett riktigt smultronställe

Härligt läge på hög tomt i Björkudden. Ett smart val av både husval och plats gör att du får en hel souterängvåning extra. Stora altaner som sträcker sig nästan runt hela huset och fin utsikt över havet. Sällskapsytorna finns på övre plan där både kök och vardagsrum smälter ihop. Du ser den fina eldstaden som är placerad mitt i vardagsrummet och som värmer gott samtidigt som du har koll på altanen utanför. Ett sovrum med ett extra rum innanför och en toalett finns för övrigt på detta plan.
Entren är mycket väl genomtänkt med en överbyggnad som gör att du kan gå runt halva huset under tak och där du har goda förvaringsmöjligheter. Hela undervåningen har golvvärme och här finns ett extra sovrum, en tvättstuga samt det stora badrummet med bastu. Centraldammsugare installerad i huset.

Gäststugan ligger så fint och med dennes altan som byggts emot berget får man en så fin övergång från stora huset till detta extra boende med både smart lösning på sängen och ett extra kök.

Idylliskt område med naturen runt dig och havet några hundra meter ifrån huset med fina badmöjligheter. Välkommen till vackra Björkudden.


Boarea
ca 150 kvm
Driftkostnad
25 799 kr/år
Tomtarea
2 126 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-07-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.