Blidövägen 408

Blidövägen 408

Slutpris

2 350 000 kr


Blidö - Sikmarö— Blidö— Norrtälje

Blidövägen 408


Slutpris
2 350 000 kr

Blidö - Sikmarö— Blidö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus på pittoreska Bildö, 300 m från badstrand & båtplats!

Fint väl omhändertaget vinterbonat fritidshus att nyttja året om på idylliska skärgårdsön Blidö! På en rofylld och högt belägen insynsskyddad solig natur- och trädgårdstomt om 2 447 kvm, som gränsar till allmänning finner ni det fina 60-tals huset. Huvudhuset fördelas på ett stort vardagsrum med fönster i tre väderstreck, öppen spis med insats och slipade trägolv, lantligt kök med vedspis och utgång till stor altan, två bra sovrum, ordentlig hall vacker Boråstapeter, helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin samt toalett. Fiber finns också indraget. Solig trädgård med vackra berghällar, likt en innergård med uthus och två stora nybyggda altaner. På framsidan njuter du av morgon och förmiddagssolen, till kvällen tas grillen fram på baksidan under äppelträdet där kvällssolen gör sig påmind. I trädgården växer äppelträd, körsbärsträd och väldoftande syrèn. På tomten finns gäststuga, ett stort förråd, carport och vedbod.

Fastigheten ligger på den södra Blidö 300 meter från bad- och egen båtplats och 50 meter till SL-busshållplats. Här är det lugn trafik och mycket få bilar som passerar. Lätt att ta sig till Blidö med bil, buss, Waxholmsbåt eller egen båt. På cykelavstånd ligger Blidö Hamnkrog som har en trevlig restaurang, boende och gästhamn. På ön finns också året runt öppen ICA Blidö som bl.a. är apoteks- och systembolagsombud. En kort promenad bort på ca tre kilometer ligger vackra Blidö kyrka.

Blidö är en attraktiv ö med bageri/café, sjökrog, många fina badstränder och klippbad, naturreservat, vårdcentral, yoga studio och mycket mer. Linkuddens naturreservat ligger på cykelavstånd med utsikt över vidsträckta Svartlögafjärden. Med egen båt når man Själbottna-Östra Lagnö naturreservat eller öar som Tistronskäret med klippbad i alla vädersträck. Från Glyxnäs brygga (900m) kan man inte bara pendla till Stockholm. Här kan man bekvämt göra utflykter med skärgårdsbåtarna till exempelvis Norröra (Saltkråkan), Svartlöga och pittoreska Rödlöga eller till Ängsö Nationalpark. I närområdet finns vidsträckta skogsområden med vacker hällmarkstallskog, och gott om bär och svamp. Promenader eller cykelturer längst Glyxnäs byväg eller Långviken, på 1200-talet en del av ”Kung valdemars segellled”. Badmöjlighet i närområdet finns nere vid båtplatsen eller vid Glyxnäs brygga där man kan välja mellan klippbad eller sandbotten med Blidös finaste kvällssol. Källvikens gård är också populärt bland barnen! Speciellt lammsläppet.

Varmt välkommen till en sommardröm....


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
14 346 kr/år
Tomtarea
2 447 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Blidövägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Blidövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.