Finnholmen 31

Finnholmen 31

Slutpris

2 500 000 kr


Blidö - Finnholmen— Blidö— Norrtälje

Finnholmen 31


Slutpris
2 500 000 kr

Blidö - Finnholmen— Blidö— Norrtälje

Skärgårdspärla, nybyggt fritidshus nära havet!

Välkommen till skärgårdspärlan Finnholmen 31 på attraktiva Blidö, ett nybyggt fritidshus med direkt närhet till havet. Solig och tillgänglig trädgårdstomt om 2 824 m², ett stenkast från havet där den egna brygga finns för bad och båtplats. Här bor du i en sommaridyll med hög komfort, stora härliga sällskapsytor med öppet tak upp till nock, fullt maskinellt utrustat kök, två stora sovrum samt sovloft och ett duschrum med toalett samt tvättmaskin. Vidare på tomten finns en gäststuga för gästerna med inglasat uterum och utedass. Här ligger båten tryggt i den vackra och skyddade viken. Bara 250 meter från huset ligger den egna bryggan som är fastighetstillbehör till fastigheten. Tomten bjuder på flera soliga uteplatser och har stora tillgängliga gräsytor perfekt för sommarens lekar och odlingar.

Till Blidö tar du dig enkelt med bilfärja från Furusund och sen vidare från Yxlan, båda är avgiftsfria. Från Blidö kommer du snabbt ut till ytterskärgården med den egna båten. I närheten av Blidö finns flera populära skärgårdskorgar som Furudunsvärdshus, Fejan och Lidö. Ute på ön har du gångavstånd till det mesta bland annat barnens favorit Bildö Bio och en välsorterad ICA butik ca två kilometer från huset. Buss finns ca en kilometer bort och går flera gånger om dagen, promenadavstånd till ångbåtsbrygga med passbåt förbindelse till Stockholm. Fantastiskt läge i klassisk Roslagsmiljö med skärgården runt hörnet och en oslagbar ytterskärgård att upptäcka.


Boarea/biarea
58/22 kvm
Driftkostnad
13 600 kr/år
Tomtarea
2 824 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-05-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Finnholmen såldes av oss 2018-05-09. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Finnholmen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.