Kolnäsvägen / Blidö / Norrtälje

Blidö - stor obebyggd fastighet

Slutpris
1 100 000 kr
Totalareal
2,0420 ha
Fastigh.bet
NORRTÄLJE BLIDÖ 1:222
Såld
2019-01-28
Bostaden är såld!

Denna gård på Kolnäsvägen såldes av oss 2019-01-28. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Kolnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blidö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att på Blidö förvärva en stor fastighet (tomt). om ca 2 ha. Fastigheten ligger en i en härligt idyllisk miljö med ängar kombinerat med skog. Väg direkt i anslutning till fastigheten, det finns även el i tomtgräns. Nuvarande ägare har 2015 fått förhandsbesked om att bygga tre stycken fritidshus på fastigheten (se under dokument). Förhandsbeskedet gick ut 2017. Fastigheten ligger på Östra sidan av Blidö ca 300 m från vattnet. Åk gärna ut själva för att se på fastigheten och omgivningarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Blidö

Med närhet till fastlandet har Blidö länge varit ett av Roslagens populära sommarparadis.

Nöjen

På ön finns Blidö Hamnkrog som erbjuder musikevent, bröllop och konferenser. För de vardagliga tillfällena finns en fin restaurang med en härlig lunch och a la carte meny. Hamnkrogen har ett modernt vandrarhem med god service samt bastu. En mindre ICA butik finns på ön där man kan handla goda saker att laga till hemmakvällen. Blidö har en egen biograf med aktuella filmer som visas. Lokalen går även att bokas för evenemang efter behag. Vidare på ön finns ytterligare ett vandrarhem att hyra sovplats på. Blidö House Archipelago är ett hus med fina omdömen där man kan hyra hela huset med plats upp till 10 personer.

Natur

Fin skärgårdsmiljö med anslutning till Östersjön. Blidö erbjuder vacker natur som lockar många att besöka den fina ön. Här finns öppna fält och gröna skogar som bidrar till den härliga miljön. På ön behöver man aldrig oroa sig för att ha långt till ett kvällsdopp. Hav, insjöar och vikar finns lättillgängligt överallt på ön.

Kommunikation

Med närhet till fastlandet är det lätt att ta sig till Blidö med båt, bil eller buss. Bilfärjan har avgångar varje halvtimme och har man privat båt är det smidigt att ta sig över på egen hand. Från Furusund tar en bilresa in till Norrtälje ca 30 minuter och bilresan till Danderyds sjukhus tar ca en timme.

Furusund

En kort resa med bilfärja tar dig över till Furusund. Där finns en fin gästhamn där man kan lägga till om man tar sig dit med egen båt. På Furusund finns shopping av olika livsmedel och dagligvaror samt ett stort plantage. Furusunds Värdshus är ett populärt resmål med hög standard. Här erbjuds hotell, konferens, jacuzzi, bastuflotte, fin restaurang, musik mm.