Övre byvägen 21 / Söderöra / Blidö / Norrtälje

Fritidshus i Skärgården på ön Söderöra

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
59 kvm
Driftkostnad
14 200 kr/år
Tomtarea
2 001 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Övre Byvägen såldes av oss 2017-10-17. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Övre Byvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderöra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Många drömmer om att få åka ut till en ö och bara njuta av havet, naturen och stillheten. Drömmen kan bli sann nu när det äntligen blir ett hus till salu på Söderöra, känd för inspelningarna av Saltkråkan på 60-talet som gjordes här och på grannön Norröra. Hit kommer man med Waxholmsbolaget som trafikerar ön dagligen från Furusund, Östernäs och Bromskär. Sommartid går det dagliga förbindelser från Strömkajen i Stockholm och man kan få njuta av Stockholms vackra skärgård hela vägen från jobbet. Annars tar man buss eller bil till Bromskär, Blidö därefter båttaxi eller egen båt sista biten över till Söderöra som är en bilfri ö.

Utvändigt är huset nyligen ommålat och det finns en trevlig altan under tak i söderläge med utgång från allrummet/köket. Huset på 59 kvm har 3 sovrum och ett trivsamt allrum och kök i öppen planlösning. Invändigt finns behov av renovering av alla ytskikt. Det finns en borrad brunn med vatten året om, dusch inne i huset och utedass. Ett rum avsett att rymma en förbränningstoalett finns klart och kan inredas av nästa ägare. Planering för BDT-avlopp är påbörjad och offert kommer att finnas på visningen.

Varmt välkommen på visning - endast bokad visning pga gemensam transport från Blidö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration