Övre byvägen 21

Övre byvägen 21

Slutpris

1 300 000 kr


Söderöra— Blidö— Norrtälje

Övre byvägen 21


Slutpris
1 300 000 kr

Söderöra— Blidö— Norrtälje

Fritidshus i Skärgården på ön Söderöra

Många drömmer om att få åka ut till en ö och bara njuta av havet, naturen och stillheten. Detta fritidshus ligger i utkanten av Söderöra by och på promenadavstånd till vattnet. Trevlig tomt som till största delen är naturtomt med en del gräsmattor runt husen

Huset är på 59 kvm och det finns en trevlig altan under tak i söderläge med utgång från allrummet/köket. Det finns 3 sovrum och ett trivsamt allrum och kök i öppen planlösning. Invändigt finns behov av renovering av alla ytskikt. Det finns en borrad brunn med vatten året om, dusch inne i huset och utedass. Ett rum avsett att rymma en förbränningstoalett finns klart och kan inredas av nästa ägare.

Hit kommer man med Waxholmsbolaget som trafikerar ön dagligen från Furusund, Östernäs och Bromskär. Sommartid går det dagliga förbindelser från Strömkajen i Stockholm och man kan få njuta av Stockholms vackra skärgård hela vägen från jobbet. Annars tar man buss eller bil till Bromskär, Blidö därefter båttaxi eller egen båt sista biten över till Söderöra.


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
13 200 kr/år
Tomtarea
2 001 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Övre Byvägen såldes av oss 2020-06-23. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Övre Byvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.