Västeröbacken 6

Västeröbacken 6

Slutpris

3 000 000 kr


Västerö— Blidö— Norrtälje

Västeröbacken 6


Slutpris
3 000 000 kr

Västerö— Blidö— Norrtälje

Badrocksavstånd och sjöutsikt

I det lilla samhället Västerö på Blidö finns nu detta fina 1 1/2-plans hus till salu. Först när du kommer hit förstår du vilken härlig plats det är. När du går över de såpade golven och öppnar upp dörrarna mot den stora altanen och trädgården försvinner all stress. Husets entréplan bjuder på en stor hall med både garderober och byråmöjligheter, du har ett fint ljusinsläpp från vardagsrummet och kökets fönster. Ett av husets tre sovrum ligger till vänster och har fönster mot entrésidan. Ett badrum samt separat groventré finns också på bottenplanet. En trappa upp finner du två sovrum varav det ena lätt kan göras till två rum. Allrummet i mitten kan användas till kontor eller ett tv-rum och så finns ett extra badrum med wc och dusch. Huset har både egen borrad brunn, avlopp och fiber ordnat så här kan du bosätta dig åretrunt. Värmepump, värme och vatten temperatur kan enkelt övervakas och justeras via en app på din smartphone.

Trädgården har mycket att ge. I den finns fruktträd som plommon, bigarrå och flera sorters äpplen. Där hittar du också mormorshallon, blåbär, björnbär, smultron och jordgubbar, vit- och svart ätlig fläder, rabarber och vinbärsbuskar i alla tre färgerna. Växthuset har i sommar givit stora mängder solmogna tomater, gurkor och olika sorters heta chilifrukter. Stora gräsytor för både vuxen som barn och sjöutsikt ner till vattnet. Hemsundet, som ligger på badrocksavstånd blir, till skillnad från havet oftast varm redan i maj. Mot vägen ramas tomten in av vita syren- och vita rosenhäckar. Ett stort antal olika rosor finns också runt om i trädgården, klätterrosor, honungsros och en variation av historiska buskrosor. (Den äldsta sorten Rosa Mundi har funnits som sort sedan 1500-talet).

Ett av Västerös kännetecken är alla lövträd. Lönnar som lyser av färgprakt på hösten och på ängen som vätter mot Hemsundet står flera hundra år gamla ståtliga askar. På våren blommar tusentals gullvivor runt träden och under sommarmånaderna brukar en handfull får och lamm gå och beta på ängen. Något som uppskattas av både stora och små.
Ett isolerat gästhus med loft finns till vänner som mer än gärna kommer på besök. Har de inte bil kan de smidigt ta sig till huset med Vaxholmsbåten, brygga finns på bara tio minuters promenadavstånd, eller med buss som stannar några minuters promenad bort. Även öns värdshus och välsorterade Ica-butik finns på gångavstånd. Butiken är ombud både till Systembolag och Apotek.


Boarea/biarea
109/6 kvm
Driftkostnad
19 706 kr/år
Tomtarea
2 233 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.