Västeröbacken 6 / Västerö / Blidö / Norrtälje

Badrocksavstånd och sjöutsikt

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
109/6 kvm
Driftkostnad
19 706 kr/år
Totalareal
2 233 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Västeröbacken såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Västeröbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det lilla samhället Västerö på Blidö finns nu detta fina 1 1/2-plans hus till salu. Först när du kommer hit förstår du vilken härlig plats det är. När du går över de såpade golven och öppnar upp dörrarna mot den stora altanen och trädgården försvinner all stress. Husets entréplan bjuder på en stor hall med både garderober och byråmöjligheter, du har ett fint ljusinsläpp från vardagsrummet och kökets fönster. Ett av husets tre sovrum ligger till vänster och har fönster mot entrésidan. Ett badrum samt separat groventré finns också på bottenplanet. En trappa upp finner du två sovrum varav det ena lätt kan göras till två rum. Allrummet i mitten kan användas till kontor eller ett tv-rum och så finns ett extra badrum med wc och dusch. Huset har både egen borrad brunn, avlopp och fiber ordnat så här kan du bosätta dig åretrunt. Värmepump, värme och vatten temperatur kan enkelt övervakas och justeras via en app på din smartphone.

Trädgården har mycket att ge. I den finns fruktträd som plommon, bigarrå och flera sorters äpplen. Där hittar du också mormorshallon, blåbär, björnbär, smultron och jordgubbar, vit- och svart ätlig fläder, rabarber och vinbärsbuskar i alla tre färgerna. Växthuset har i sommar givit stora mängder solmogna tomater, gurkor och olika sorters heta chilifrukter. Stora gräsytor för både vuxen som barn och sjöutsikt ner till vattnet. Hemsundet, som ligger på badrocksavstånd blir, till skillnad från havet oftast varm redan i maj. Mot vägen ramas tomten in av vita syren- och vita rosenhäckar. Ett stort antal olika rosor finns också runt om i trädgården, klätterrosor, honungsros och en variation av historiska buskrosor. (Den äldsta sorten Rosa Mundi har funnits som sort sedan 1500-talet).

Ett av Västerös kännetecken är alla lövträd. Lönnar som lyser av färgprakt på hösten och på ängen som vätter mot Hemsundet står flera hundra år gamla ståtliga askar. På våren blommar tusentals gullvivor runt träden och under sommarmånaderna brukar en handfull får och lamm gå och beta på ängen. Något som uppskattas av både stora och små.
Ett isolerat gästhus med loft finns till vänner som mer än gärna kommer på besök. Har de inte bil kan de smidigt ta sig till huset med Vaxholmsbåten, brygga finns på bara tio minuters promenadavstånd, eller med buss som stannar några minuters promenad bort. Även öns värdshus och välsorterade Ica-butik finns på gångavstånd. Butiken är ombud både till Systembolag och Apotek.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration