Veronika Andersson Gosk, ansvarig mäklare i Haninge
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Veronika Andersson Gosk

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Brandbergen—

Haninge




Brandbergen— Haninge


Förberedd försäljning

Brandbergen— Haninge

Välplanerad 2:a i ett omtyckt område!


Referensnummer
406 255
Boarea
66 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Brandbergen

Naturnära Brandbergen är beläget mellan Handen och Vendelsö och granne med Tyresta Nationalpark med en av de största och finaste urskogarna i Sverige. Brandbergen är ett mångkulturellt samhälle med ett färgglatt lokalt centrum med bl. a. bowlinghall och stoltserar med Haninges enda biograf.


01
Fördelar med området
Golf Cykelbanor Hundvänligt Barnvänligt Restauranger Caféer Bio Bussar Bowling Ridning Butiksgata/köpcentrum Gym Sport och friluftsliv Parker/Grönområden Cykelstigar (mtb)

02
Brandbergen Centrum

I Brandbergens centrum har man ett stort utbud av butiker mm. Här finns bl a livsmedelsbutiker, restaurang, frisör, apotek, försäkringskassa, vårdcentral och skatteverket. Det är även nära till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden samt till Haninge Centrum.


03
Naturområde

I Brandbergen centralt finns ett parkområde och i anslutning till detta finns bl a ett utomhusbad, bollplaner och lekytor. Det finns bostadsnära naturområden med motionsspår. Några kilometer bort från Brandbergen finner man Tyresta nationalpark och i Tyresta by finns café, mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger också Skutans Gård som är en ideellt föreningsdriven hästgård för barn och ungdomar i Haninge


04
Kommunikation

Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum, ICA Maxi, port 73 och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbuss till Stockholm C och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.


05
Brandbergens/Svartbäckens förskolor.

Brandbergsskolan F-9. Svartbäckskolan F-6, Haninges musikklasser Brandbergsskolan 4-9. Brandbergens förskolor; Trombonen, Tamburinen, Trumman, Fasanen och Dragspelet.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Veronika!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.