Vädurens gata 202 / Brandbergen / HANINGE

Stilren 1:a med inglasad balkong

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 906 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vädurens Gata såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i BRANDBERGEN samt även på Vädurens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en låg avgift finns denna stilrena och välplanerade 1:a som erbjuder en underbar södervänd balkong med inglasning och helt fri utsikt mot grönska. Lägenheten är genomgående fräsch med helkaklat badrum, bra förvaringsmöjligheter, snyggt kök med högglansluckor och bra maskinell utrustning. Tack vare de öppna ytorna mellan kök, vardagsrum/rum och balkong skapas härliga ljusa ytor på lättmöblerade kvadratmetrar. Både tvättstuga och källarförråd finns.

Brf Väduren är Haninges största förening med mer än 900 lägenheter. Till ditt förfogande finns föreningslokal, tvättstugor och övernattningslägenhet för dina gäster. Underbara grönytor erbjuds utanför boendet och det är endast ett par hundra meter till Brandbergens centrum med bl. a restauranger, bowlinghall och Haninge kommuns enda biograf. Utomhusbassäng finns sommartid och strövområden i Tyresta Nationalpark erbjuder naturupplevelser i en av Sveriges äldsta urskogar.
Utmärkta kommunikationer finns till Gullmarsplan samt kommunens olika delar däribland Haninge Centrum beläget ca 5 min bort som erbjuder pendeltågskommunikation till bl a Stockholm Central.
I ditt absoluta närområde finns flertal handelsplatser, inomhusgallerior samt idrottsanläggningar.

Varmt välkommen till en lägenhet värd besöket!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration