Ärtvägen 27

Ärtvägen 27

Slutpris

700 000 kr


Aspvik Koloniområde— Bro— Upplands-Bro

Ärtvägen 27


Slutpris
700 000 kr

Aspvik Koloniområde— Bro— Upplands-Bro

Vinterbonad kolonistuga om 32 kvm i populära Aspvik

Ring för visning 0768771530. Välkommen till denna vinterbonade kolonistuga om 32 kvm med fint läge i Aspviks koloniområde!
Perfekt sommarnöje som man även kan använda året runt då stugan är vinterbonad. Kolonistugan ligger endast ca 50 meter från områdets gemensamma dusch och toalett som är öppen året runt. Här finns även expeditionen.
Stugan är uppförd 1991 och verandan byggdes in 2005-2006. Här välkomnas ni av den mycket trivsamma inbyggda verandan med öppet upp i taknock. Plats för matbord och stolar, härligt ljusinsläpp och utsikt över trädgården. Vidare in i stugan kommer man till rummet där säng, bord och stolar samt det moderna IKEA köket finns. Köket är från 2014 har kyl/frys, spis med ugn och fläkt och en stilren detalj med tapet bakom glas. 2014 målades även huset utvändigt. Tomten är uppvuxen med häck av cypress och syren som tillsammans gränsar av hörntomten. På tomten finns pallkragar för den som önskar odla. Mindre redskapsförråd är påhängt det större förrådet som rymmer utemöbler och trädgårdsredskap. Uteplats med trall samt vindskydd finns i trädgården.
I köpet ingår möbler, vitvaror, verktyg etc. som finns på plats vid visningen.
Föreningen äger marken som är friköpt av kommunen och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En årlig avgift betalas kvartalsvis till föreningen för vatten och sopor. Sol större delen av dagen. Sommarvattenkran på tomten. Mycket bra kommunikationer då bussen stannar i stort sett utanför koloniområdet. Flera fina stigar i skogen intill som tar dig både till Tibble och sjöar runt omkring för att ta ett svalkande dopp. Många aktiviteter organniseras i föreningen som man gärna välkomnas att deltaga i. Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Städdagar ingår. Det är inga problem att vara här under vintertid. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Litet bibliotek och lekpark finns också på området. Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till sjöarna runtomkring. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska.


Boarea
32 kvm
Driftkostnad
10 392 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-10-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.