Lotten Sparrisvägen 5 / Aspvik kolonistugeområde / Bro / Upplands-Bro

Inflyttningsklar kolonistuga om 32m² med ca 50m² altan!

Slutpris
635 000 kr
Boarea
32 kvm
Driftkostnad
10 380 kr/år
Totalareal
300 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lotten Sparrisvägen 5 såldes av oss 2019-06-08. Se alla våra försäljningar i Bro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aspvik kolonistugeområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en modern och bekväm stuga med el och vatten indraget! Tomten är bra placerad i området, rymlig altan om ca 50 m². På tomten har du även ett växthus (2016) odlingslådor och bod för förvaring. Invändigt mycket bra skick, stugan som nyligen är utbyggd är 32 m² stor, parkettgolv och vitmålade väggar, bra ljusinsläpp. Välutrustat kök med indraget vatten, kyl, frys, ugn, spis samt gott om förvaring, mosaik ovanför arbetsytor. Plats för varmvattenberedare finns. Nyligen målat utvändigt, nytt tak (2005/ 2018). Mulltoa i separat rum i stugan (2014). Vinterbonat.

Föreningen äger marken och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En årlig avgift betalas kvartalsvis till föreningen för sopor och vatten. Sommarvatten på tomten. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför koloniområdet. Föreningen ordnar med gemensamma aktiviteter och dylikt vilket bidrar till god stämning och en stark gemenskap. Välkommen hit och njut en stund i en fantastisk oas! Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Städdagar ingår. Det är inga problem att vara här under vintertid. På området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Ett litet bibliotek samt lekpark finns också på området. Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till sjöarna runtomkring. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska. Säng, bord samt lite trädgårdsverktyg kan lämnas kvar enligt överenskommelse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration