Sågbacken 10

Sågbacken 10

Slutpris

1 500 000 kr


Sågbacken— Bro— Upplands-Bro

Sågbacken 10


Slutpris
1 500 000 kr

Sågbacken— Bro— Upplands-Bro

En sommarpärla som kan bli ett året-runt-paradis!

Pass på! Liten men naggande god pärla om ca. 33 m² i populära och natursköna Sågbacken är nu till salu! Med sitt fina, höga läge och prunkande trädgård blir denna plats på jorden mycket lugn och privat. Dock sin storlek till trots inrymmer huset tillsammans med sina två mysiga gästhus om 10 m² och 15 m² ett större sällskap över t.ex. midsommarhelgen eller kräftskivan. Viss sjöutsikt vår, höst och vinter! Och gör sig kylan påmind finns en mysig öppen spis. Under huset finns ett källarutrymme om ca. 15 m² för förvaring, på tomten finns ytterligare ett litet hus med mulltoa och uppfarten har plats för flera bilar. Stor härlig altan om ca. 23 m² i insynsskyddat sydvästläge med gott om plats för det stora sällskapet och med många soltimmar! Både Björknäsbadet och klippbad i Mälaren finns inom tio minuters gångavstånd och möjlighet till båtplats finns området. Bussen stannar endast 150 meter bort och går till Bro station med pendeltåg mot Stockholm City och Bålsta. 10 minuter med bil till E18 mot Stockholm och Enköping samt 40 minuter till Arlanda. Området erbjuder flera golfbanor, ridhus, stallplatser och fina strövområden. Välkommen ut till lugnet men ändå med närhet till Stockholms puls! Tillträde enligt överenskommelse. Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss! Väl mött!


Boarea/biarea
33/15 kvm
Driftkostnad
31 161 kr/år
Tomtarea
712 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-07-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.