Begoniaslingan 112 / Nya Bro / Rosenängarna / Bro / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

Helt nytt kedjehus med underbar hörntomt i toppenläge!

Peab
Slutpris
4 603 570 kr
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
26 923 kr/år
Totalareal
659 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-13
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Begoniaslingan såldes av oss 2017-10-13. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Begoniaslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Bro / Rosenängarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett nytt, modernt och bekvämt boende med tillträde i höst! Välplanerat kedjehus med stor hörntomt och ett toppenläge längst in i området!

Längtar du efter ett behagligare levnadstempo? Vill du se barnen växa upp i ett tryggt område omgivna av skog och sjö? Då är Nya Bro något för er. Här bor du naturnära samtidigt som du befinner dig på pendelavstånd från Stockholm. Med Mälaren runt husknuten är det nära till sommarsegling och svalkande dopp. Den vackra naturen lockar även till härliga utflykter och avkoppling för stora som små. Ny påfart till E18 planeras stå klar under 2018.

Nya Bro är ett expansivt område med framtiden för sig. Beläget mellan skog och sjö och med Mälarens och Lejondalssjöns kluckande vatten runt husknuten växer detta trivsamma område fram. Här kan barnen leka fritt och umgås i naturen. Allt medan du påtar i trädgården eller strosar längs kvarteret till det lokala bageriet. Här byggs generösa hem med gott om yta för dig och din familj.

I Nya Bro får du även goda kommunikationer till staden och världen. Den som vill avstå bilen når smidigt Stockholms central på 25-30 min med pendeltåget. Kvartstrafik från Kungsängens centrum och halvtimmes trafik från Bro tar dig enkelt till stadens puls. Direktbussar till Kista underlättar ytterligare för den som arbetspendlar. Den som ska ut i världen gynnas även av närheten till Arlanda flygplats. I närområdet finns förskola och skola på gångavstånd.

Visning sker enligt överenskommelse. Se till att lånelöftet är klart. Köpet blir ett vanligt köp mot Jordabalken, alltså ej mot byggnadskreditiv. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn