Blåviolstigen 16D

Blåviolstigen 16D

Slutpris

2 000 000 kr


Rosenängarna— Bro— UPPLANDS-BRO

Blåviolstigen 16D


Slutpris
2 000 000 kr

Rosenängarna— Bro— UPPLANDS-BRO

Superfin 4:a med kanonläge i området!

PASS PÅ! LÄGENHETEN SÄLJS TILL FAST PRIS 1 895 000 KR. NY VISNING SÖNDAG 18/6 KL. 14:30-15:00 ELLER BOKA ENSKILD VISNING INNAN DESS - VÄLKOMMEN!
Mycket fin, nästan ny 4:a om 81 m² by -12 i ett lugnt och skyddat läge! Fräscht kaklat duschrum med tvättmaskin, ljust och trevligt kök med uppdaterade vitvaror, delvis rostfria, och i öppen plan med det mysiga vardagsrummet, 3 sovrum i bra storlek, välkomnande hall och en rymlig klädkammare. Väl tilltagen balkong med eftermiddags- och kvällssol och fridfull utsikt. Även entrésidan erbjuder en plats för morgonkaffet. Smakfulla tapeter! Husen byggdes av Skanska och inreddes av IKEA - ett lyckat samarbete under namnet BoKlok. Lägenheten kännetecknas av ljus, luft och rymd. Stort förråd precis utanför huset, nära till egen p-plats med elstolpe samt tillgång till egen kolonilott. Goda kommunikationer med pendeltåg som tar ca 30 min till Stockholm Central. Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns på ca 200 m avstånd. Nära skola, förskola, natur, golfbanor samt gångavstånd till centrum och pendeltåg. Uppskattad förening där värme, vatten och p-plats med elstolpe (elen ingår ej) samt Internet, TV och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften! Tillträde i juli eller enligt överenskommelse.


Boarea
81 kvm
Avgift
5 331 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.