Blåviolstigen 6 E / Rosenängarna / Bro / Upplands-Bro

En 3:a i nyskick med svårslaget solläge!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 751 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blåviolstigen såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Blåviolstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosenängarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 3:a om 69 m² i lugna och barnvänliga kvarter! Ljust och modernt kök med öppen plan mot vardagsrummet som ger trevliga sociala ytor. Fräscht badrum med badkar, tvättpelare och fönster. Två sovrum i bra storlekar. Välkomnande hall med ingång till klädkammare. Väl tilltagen balkong i rakt västerläge som ger möjlighet till trevliga och varma sommarkvällar. Husen byggdes av Skanska och inreddes av IKEA - ett lyckat samarbete under namnet BoKlok. Lägenheten kännetecknas av ljus, luft och rymd. Stort förråd om ca. 6 m² precis utanför huset och nära till egen p-plats med elstolpe. Goda kommunikationer med pendeltåg som tar ca 30 min till Stockholm City. Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns på ca 100 meters avstånd. Nära skola, förskola, natur, golfbanor och badplats samt gångavstånd till centrum och pendeltåg. Uppskattad förening där värme, vatten och p-plats med elstolpe (elen ingår ej) samt Internet, TV och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften! Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration