Drivhusslingan 53

Drivhusslingan 53

Slutpris

5 495 000 kr


Rosenängarna— Bro— UPPLANDS-BRO

Drivhusslingan 53


Slutpris
5 495 000 kr

Rosenängarna— Bro— UPPLANDS-BRO

Drömvilla med pool och hörntomt!

Varmt välkommen till denna drömvilla med hörntomt, pool och härlig uteplats i skyddat söderläge! Rejäl villa i vinkel från Smålandsvillan på hela 195 m² + 10 m² byggt 2008. Entréplanet är ljust och luftigt tack vare den extra takhöjden på 2,54 m samt de stora fönsterpartierna. Kök, matplats och vardagsrum samspelar i öppen planlösning med utsikt mot poolen och bildar den perfekta umgängesytan. I entréplan finns ett mycket smakfullt kök, ljus hall, ett fräscht helkaklat badrum, två bra sovrum och en ordentlig tvättstuga. På övre plan finns ett Master Bedroom med utsikt över poolområdet, lyxigt helkaklat duschrum med wc, dubbla handfat och duschar, separat helkaklad wc, klädkammare, sovrum och ett stort allrum som ger möjlighet till fler sovrum. Skyddad uteplats i söder med inhägnat poolområde. Motordrivna markiser, fasadbelysning, kodlås och fiber finns också i huset. Den stora poolen från Folkpool värms upp av en egen luftvärmepump och huset har vattenburen värme vilket ger möjlighet till låga driftkostnader. Stor och plan hörntomt på över 1 300 m², garage med förråd, en separat förrådsbyggnad och uppfart med marksten där 3 bilar får plats i bredd. Busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista finns alldeles intill. Nära skola, förskola, natur, golfbanor samt gångavstånd till centrum och pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er!


Boarea/biarea
195/10 kvm
Driftkostnad
34 650 kr/år
Tomtarea
1 316 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-11-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.