Gråbovägen 8A, 1tr / Håbo Tibble Kyrkby / Bro / Upplands-Bro

Ljus 2:a om 59m² i lantlig miljö!

Slutpris
1 410 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 396 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gråbovägen såldes av oss 2019-07-29. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Gråbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håbo Tibble Kyrkby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu säljs en av endast fyra bostadsrätter i föreningen Brf Håbo Tibble Kyrkby! Bra planerad 2:a om 59 m² med genomtänkt planlösning och ljusinsläpp från tre väderstreck. Ordentlig balkong med gott om plats för matbord, grillning och trevliga utekvällar, ligger i väst med eftermiddags- och kvällssol. Även en uteplats upplåts med lägenheten. Välskött förening med god sammanhållning. Lägenheten är i bra skick, löpande underhåll har gjorts. Köket är från 2015. Inre reparationsfond om 12.275 SEK medföljer lägenheten.

Brf Håbo Tibble Kyrkby är en förening med mycket god ekonomi, bra intäkter då delar av fastigheten hyrs ut till kommunen. Föreningen har låtit installera bergsvärme vilket har sänkt driftkostnaderna avsevärt. Stort tillhörande förråd på gården, p-plats precis utanför entrén och cykelförråd finns. Vackra omgivningar med närhet till natur, ängar, ridanläggningar och lite längre bort finns bad i Mälaren och Lejondalssjön. Notera att detta är en s.k. oäkta bostadsrättsförening. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.