Granskogsvägen 1

Granskogsvägen 1

Slutpris

2 100 000 kr


Sågbacken— Bro— Upplands-Bro

Granskogsvägen 1


Slutpris
2 100 000 kr

Sågbacken— Bro— Upplands-Bro

Med vackra anor från en svunnen tid!

Pass på - en unik paradispärla anno 1806 intill Mälaren! Mycket rogivande miljö utan grannar inpå knuten, omgiven av öppna ängar och vackra vyer! Kommunalt v/a draget till tomtgräns 2020 tillsammans med ny sommarvattenledning. Fiber via IP-Only går att ansluta sig till om så önskas. Trevligt gästhus som innehas med arrendeavtal intill fastigheten. Byggrätterna går under detaljplanen för Sågbacken och tillåter i nuläget huvudbyggnad på 60 m² och komplementbyggnad på 20 m², ingen källare och ej inredd vind samt maxhöjd 4,5 meter. Generella regler är tillbyggnad på max 15 m² och Attefallshus på max 30 m² (dock max 40 m² utbyggd bruttoarea sammanlagt). På fastigheten finns ett enklare men mycket vackert hus om ca. 55 m² som består av en farstu, ett stort kök med matplats, matkällare, vedspis samt skafferi och ett mysigt sovrum med kakelugn. Nya eldragningar 2008, ny vv-beredare 2016 och ommålat utvändigt 2018. På den mysiga tomten om 955 m² finns en massa härliga planteringar och det mesta är ätbart som t.ex. plommon, päron, äpplen, vinbär, krusbär samt ett gäng fleråriga örter till matlagningen. Denna fastighet är del i samfälligheten för Sågbacken ute på Ådöhalvön ca. 200 meter bort där man har tillgång till och del av badplats, båtbrygga, lada för umgänge, sommarvatten etc. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort. Se gärna kompletterande information under "Dokument & Länkar". Tillträde enligt överenskommelse. Stället som ger ett habegär - gå in och kika på bilderna så förstår Ni! Vänligen kom ihåg att anmäla Er till visningen - varmt välkommen!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
15 385 kr/år
Tomtarea
955 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-04-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.