Kattfotstigen 48 / Finnsta / Bro / Upplands-Bro

Stort, fint och välskött radhus med hörnläge!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea/biarea
125/17 kvm
Driftkostnad
35 180 kr/år
Totalareal
128 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på kattfotstigen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på kattfotstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Finnsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt läge i ett mycket barnvänligt område! Synnerligen stort radhus om 125 + 17 m² på friköpt tomt. Radhuset fick sig en rejäl uppfräschning 2005 med nytt stiligt kök, fint helkaklat badrum, snyggt helkaklat duschrum, isolerglasfönster, ommålning utvändigt, inglasning balkong och spotlights i taket. Radhuset har även en värmepanna från 2006, fiber indraget 2017, utbyggd entré 2005 med klinker/golvvärme, genomgående vackert lönnparkettgolv 2005 och yttertak från 2016. Härlig södervänd och prunkande hörntomt i fritt läge med allmänning som granne. Mycket fint uterum med anslutande uteplats och en trappa upp finns den inglasade balkongen, samtliga i söderläge! Till radhuset hör dubbla garage i länga med eluttag. Stenkast till skola, förskola, lekplatser, parkering, skogen och busshållplats med bl.a. direktbuss till Kista. Gångavstånd till centrum med diverse allmänservice och pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära till Upplandsleden, vackra Lejondalssjön, ridhus, idrottsanläggning, galoppbana och högklassiga golfbanor! Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat - se pdf:er! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Att bo i Finnsta

Finnsta ligger i en vacker miljö, omringat av skogar och sjöar med Stockholms stad på pendelavstånd. Gångavstånd till Bro centrum med god service samt förskolor, skolor och simhall.

Fritid och närservice

Gillar du golf och hästar? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Galoppbanan), flertalet ridhus, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro, Kungsängen GK samt Bro-Bålsta golfklubb i närområdet. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina bad, bl.a vid Lejondalssjön och Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från motorvägen, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm central samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på/avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen. För information se kommunens hemsida www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Tips & inspiration