Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Bro - Råby Bro / Korpstigen 10F

FAST PRIS 1 850 000 kr, FÖRST TILL KVARN. Ring för visning 0768771530

FAST PRIS 1 850 000 kr, FÖRST TILL KVARN. Ring för visning 0768771530 Välkommen till en ljus 4:a med balkong i trivsamma området Råby Gärde. Lägenheten är genomgående ljus och har parkettgolv i samtliga rum. Balkongen som nås vi vardagsrummet ligger i syd/väst läge. Från den rymliga hallen har du ingång till ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning. Köket har skåpluckor i björk med ekbänkskiva samt rostfri bänk. Matplats för 4-6 personer. Sovrummen är bra planerade med garderober i två av tre sovrum. Föreningen har totalt 42 lägenheter fördelat på sju hus med 6 lägenheter i varje. BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Byggår 2003-2004. Parkeringsplats ingår i avgiften.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Bro / Råby Bro
Korpstigen 10F
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 75 kvm
Avgift: 5 410 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Korpstigen