Sök Meny
Såld

Upplands-Bro / Bro - Rättarboda / Kristinetorpsvägen 3

Mälarutsikt! Rymlig villa med fantastiskt läge och nära till såväl båt, bad och golf!

Detta är boendet för dig som värdesätter att få guldkant på tillvaron i vardagen. Med sjöutsikt från flertalet rum och en stor södervänd altan behöver man inte resa bort för att må bra. Altanens storlek gör att man har sol fram till sena kvällen. Att en vardagskväll kunna promenera ner till Mälaren och ta ett bad eller en båttur är en vardagslyx. Att även klubbhuset till en av Sveriges finaste golfbanor, Bro Hof, ligger mindre än en kilometer bort fågelvägen och tar 15 minuter att promenera till ger möjlighet till en runda när andan faller på. Självklart finns natur och strövområden för dig som vill bo lantligt med allt som det medför men ändå ha nära för att kunna jobba i Stockholm. Pendeltåget från Stockholms central till Bro station tar 32 minuter. Hela entréplan har takhöjd på 2,7 meter vilket ger en härlig rymd. Öppet kök mot vardagsrum med baskamin centralt placerad. Vidbyggt uterum/relaxrum med ingång till bastu. Fyra bra sovrum samt två helkaklade badrum. Garage.
Rättarboda är ett expansivt område i Bro dit många barnfamiljer väljer att flytta.
Besiktigat och energideklarerat - se dokumenten under fakta.

Sponsrade länkar
Upplands-Bro / Bro / Rättarboda
Kristinetorpsvägen 3
Slutpris: 6 900 000 kr
Boarea: 168 kvm
Driftkostnad: 28 900 kr/år
Tomtarea: 1 502 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-04-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Bro / Kristinetorpsvägen