Kristinetorpsvägen 3 / Rättarboda / Bro / Upplands-Bro

Mälarutsikt! Rymlig villa med fantastiskt läge och nära till såväl båt, bad och golf!

Slutpris
6 900 000 kr
Boarea
168 kvm
Driftkostnad
28 900 kr/år
Tomtarea
1 502 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-04-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Kristinetorpsvägen såldes av oss 2017-04-25. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Kristinetorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rättarboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta är boendet för dig som värdesätter att få guldkant på tillvaron i vardagen. Med sjöutsikt från flertalet rum och en stor södervänd altan behöver man inte resa bort för att må bra. Altanens storlek gör att man har sol fram till sena kvällen. Att en vardagskväll kunna promenera ner till Mälaren och ta ett bad eller en båttur är en vardagslyx. Att även klubbhuset till en av Sveriges finaste golfbanor, Bro Hof, ligger mindre än en kilometer bort fågelvägen och tar 15 minuter att promenera till ger möjlighet till en runda när andan faller på. Självklart finns natur och strövområden för dig som vill bo lantligt med allt som det medför men ändå ha nära för att kunna jobba i Stockholm. Pendeltåget från Stockholms central till Bro station tar 32 minuter. Hela entréplan har takhöjd på 2,7 meter vilket ger en härlig rymd. Öppet kök mot vardagsrum med baskamin centralt placerad. Vidbyggt uterum/relaxrum med ingång till bastu. Fyra bra sovrum samt två helkaklade badrum. Garage.
Rättarboda är ett expansivt område i Bro dit många barnfamiljer väljer att flytta.
Besiktigat och energideklarerat - se dokumenten under fakta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration