Kristinetorpsvägen 4 / Rättarboda / Bro / Upplands-Bro

Arkitektritad drömvilla med sjöutsikt!

Slutpris
7 900 000 kr
Boarea
223 kvm
Driftkostnad
34 535 kr/år
Totalareal
1 501 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna villa på kristinetorpsvägen såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på kristinetorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rättarboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ordspråket "En bild säger mer än 1000 ord" har sällan passat in så bra som på denna vackra villa om 223 m² anno 2008! Superlativen är många så låt mig istället ta med Dig på en resa med destination Kristinetorpsvägen 4! Rättarboda heter detta mysiga område och är beläget alldeles intill Mälarens strand. Längst in ligger denna smått fantastiska fastighet. Väl framme möts Du av en välskött och prunkande trädgård, ett rejält dubbelgarage, en markstensbeklädd uppfart för flera bilar och berghällar vackert uppe i dagen. Stentrappan tar Dig förbi garaget och leder upp till tomtens högsta punkt där villan tornar upp sig ståtligt. Utanför entrén finns en växthus som härbärgerar vinstockar, nyfiket tar Du ett varv runt knuten för att där möta Mälaren med blicken. Även här breder sig den härliga trädgården ut sig. Vidare dras Du mot den mysiga uteplatsen med skiffersten och en titt runt nästa hörn ger en ny överraskning; ett läckert spabad! Nyfiken om interiören håller det som exteriören utlovar tar stegen Dig in i den rymliga hallen och vidare in i den oslagbara sociala yta som större delen av nedre plan består av. Med sitt moderna kök, väl tilltagna matplats och vardagsrum intill - med den murade braskaminen i centrum - förstår Du snabbt att här kommer sommarfesten, kräftskivan, studentmottagningen och julfirandet med hela smala släkten utspela sig! Resten av rundvandringen ger en känsla av stort behag när den höga kvaliteten visar sig gång på gång och den smått perfekta planlösningen leder Dig fram på ett naturligt sätt genom villan. På entréplanet finns också ett sovrum med utgång till spabadet, en tvättstuga som till storleken kan serva ett fotbollslag och ett stilrent duschrum. På övre plan har man kontakten med Mälaren vilket skapar harmoni och lugn, kanske förnimmer känslan t.o.m. att befinna sig på ett lyxigt spa. Allrummet med sina stora fönster mot just Mälaren och enorma takhöjd ger en wow-känsla och ett "måste" att ta sig ut på den mysiga balkongen. Vidare följer man den vackra valnötsparketten in till tre ordentliga sovrum, med varsin klädkammare, och sist men absolut inte minst, det där badrummet Du sett i ett inredningsmagasin! Sedan att huset har infälld spotlightbelysning överallt, bergvärme och fiber installerat, byggt i lättbetong, har putsad fasad, kommunalt vatten/avlopp, kvalitetsfönster och betongpannor på taket, vilket resulterar i minimalt underhållsbehov, gör ju inte saken sämre. Besiktningsprotokoll och energideklaration m.m. finns under dokument, tillträde är flexibelt och Du, notera visningstiderna så ses vi i Ditt nästa hem! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Att bo i Rättarboda

Rättarboda ligger i en vacker och anrik miljö, omringat av skogar och intill Mälarens vatten. Här kan du njuta av stillheten och lugnet. Önskas Stockholms puls så finns staden på pendelavstånd. Området erbjuder en gemensam badplats.

Fritid och närservice

Gillar du golf, hästar eller friluftsliv? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Sveriges största galoppbana), flertalet ridhus, stora möjligheter till stallplatser, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina badmöjligheter, bl.a vid Lejondalssjön och i Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från E18, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen, Upplands-Bro Gymnasium. För information, se kommunens hemsida www.upplands-bro.se. skolor och skolor i området. Gymnasieskola finns i Kungsängen. För mer information se kommunens hemsida, www.upplands-bro.se

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.