Målarvägen 20A / Bro, Gamla delen / Bro / UPPLANDS-BRO

Stort br-radhus i ett lugnt och centralt läge i gamla Bro!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
115,9 kvm
Avgift
6 328 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Målarvägen såldes av oss 2017-12-11. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Målarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bro, Gamla delen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevligt bostadsrättsradhus om hela 116 m² med ett centralt och lugnt läge i Gamla Bro! Liten, välskött förening med endast 7 radhus. Hall med klinkergolv och golvvärme, kök med nyare vitvaror, två badrum; ett med dusch och ett med badkar, stort vardagsrum och 4 bra sovrum på övervåningen. Möjlighet finns till ytterligare ett sovrum i entréplan. Vindsutrymme finns för extra förvaring. Separat tvättstuga i bostaden och en rymlig inredd klädkammare. Trevlig träaltan med staket på trädgårdssidan i sydost och mysig uteplats med marksten på entrésidan i nordväst. På framsidan finns en farstukvist med tak, det externa förrådet samt ett påbyggt mindre förråd för t.ex. redskap. Parkeringsplats - som ingår i avgiften - finns alldeles utanför entrén. Ytterligare plats för en mindre bil invid förrådet. 5 min promenad till pendeltåg mot Stockhåolm City och Bålsta. Nära till skola, förskola, golfbana, travbana och idrottsplats samt Bro centrum med diverse allmänservice som t.ex. affärer, restauranger, gym, badhus och sporthall. Tillträde i februari eller enligt överenskommelse. Sällan återkommande försäljning - välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration