Målarvägen 20A

Målarvägen 20A

Slutpris

2 300 000 kr


Bro, Gamla delen— Bro— UPPLANDS-BRO

Målarvägen 20A


Slutpris
2 300 000 kr

Bro, Gamla delen— Bro— UPPLANDS-BRO

Stort br-radhus i ett lugnt och centralt läge i gamla Bro!

Mycket trevligt bostadsrättsradhus om hela 116 m² med ett centralt och lugnt läge i Gamla Bro! Liten, välskött förening med endast 7 radhus. Hall med klinkergolv och golvvärme, kök med nyare vitvaror, två badrum; ett med dusch och ett med badkar, stort vardagsrum och 4 bra sovrum på övervåningen. Möjlighet finns till ytterligare ett sovrum i entréplan. Vindsutrymme finns för extra förvaring. Separat tvättstuga i bostaden och en rymlig inredd klädkammare. Trevlig träaltan med staket på trädgårdssidan i sydost och mysig uteplats med marksten på entrésidan i nordväst. På framsidan finns en farstukvist med tak, det externa förrådet samt ett påbyggt mindre förråd för t.ex. redskap. Parkeringsplats - som ingår i avgiften - finns alldeles utanför entrén. Ytterligare plats för en mindre bil invid förrådet. 5 min promenad till pendeltåg mot Stockhåolm City och Bålsta. Nära till skola, förskola, golfbana, travbana och idrottsplats samt Bro centrum med diverse allmänservice som t.ex. affärer, restauranger, gym, badhus och sporthall. Tillträde i februari eller enligt överenskommelse. Sällan återkommande försäljning - välkommen!


Boarea
115.9 kvm
Avgift
6 328 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-12-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.