Murarvägen 27 / Gamla Bro / Bro / Upplands-Bro

Vackert & välvårdat hus i Gamla Bro!

Slutpris
4 140 000 kr
Boarea
206 kvm
Driftkostnad
20 165 kr/år
Totalareal
677 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-12-15
Bostaden är såld!

Denna villa på murarvägen såldes av oss 2019-12-15. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på murarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Murarvägen 27 om 103 + 103 m² - ett hus som märkbart har uppskattats av sina ägare och blivit väl omhändertaget på ett alldeles lysande sätt i många år! Tänk Dig ett hus som redan har de stora (tråkiga) kostnaderna bakom sig, där tak, fönster, dränering och värmesystem är uppdaterat till dagens höga krav och standard. Där även badrummen och köket är renoverade och smakfullt inredda. Som om inte det vore nog har huset dubbla vackra öppna spisar, friköpt larm, en stor altan delvis under tak, en uppfräschad friggebod, fiber indraget, en asfalterad uppfart med plats för hela fyra bilar och ett isolerat garage. Tack vare bergvärmen och frikylan samt tilläggsisoleringen har huset extremt låga driftkostnader och klassas som ett lågenergihus! Härlig gräsbeklädd hörntomt som omgärdas av en hög, grön och tät häck på trädgårdssidan. Nära skola, förskola, natur, golfbanor samt kort gångavstånd till centrum och pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca. 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära ut till E18 via nya av- och påfarten samt till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Besiktigat och energideklarerat.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Gamla Bro

Bro ligger i en vacker och anrik miljö, omringat av skogar och sjöar med Stockholms stad på pendelavstånd. Den gamla delen av Bro har blandad bebyggelse, mestadels villor och radhus. Här går du enkelt till pendeltåget, centrum, förskolor och skolor.

Fritid och närservice

Gillar du golf, hästar eller friluftsliv? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Sveriges största galoppbana), flertalet ridhus, stora möjligheter till stallplatser, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina badmöjligheter, bl.a vid Lejondalssjön och i Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från E18, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Förskolor och skolor

Det finns flera förskolor och skolor i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen, Upplands-Bro Gymnasium. För information, se kommunens hemsida www.upplands-bro.se. skolor och skolor i området. Gymnasieskola finns i Kungsängen. För mer information se kommunens hemsida, www.upplands-bro.se

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.