Murarvägen 27

Murarvägen 27

Slutpris

4 140 000 kr


Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Murarvägen 27


Slutpris
4 140 000 kr

Gamla Bro— Bro— Upplands-Bro

Vackert & välvårdat hus i Gamla Bro!

Varmt välkommen till Murarvägen 27 om 103 + 103 m² - ett hus som märkbart har uppskattats av sina ägare och blivit väl omhändertaget på ett alldeles lysande sätt i många år! Tänk Dig ett hus som redan har de stora (tråkiga) kostnaderna bakom sig, där tak, fönster, dränering och värmesystem är uppdaterat till dagens höga krav och standard. Där även badrummen och köket är renoverade och smakfullt inredda. Som om inte det vore nog har huset dubbla vackra öppna spisar, friköpt larm, en stor altan delvis under tak, en uppfräschad friggebod, fiber indraget, en asfalterad uppfart med plats för hela fyra bilar och ett isolerat garage. Tack vare bergvärmen och frikylan samt tilläggsisoleringen har huset extremt låga driftkostnader och klassas som ett lågenergihus! Härlig gräsbeklädd hörntomt som omgärdas av en hög, grön och tät häck på trädgårdssidan. Nära skola, förskola, natur, golfbanor samt kort gångavstånd till centrum och pendeltåg. Goda kommunikationer med pendeltåget som tar ca. 30 min till Stockholm City och går i kvartstrafik morgon och kväll. Även nära ut till E18 via nya av- och påfarten samt till Upplandsleden och vackra Lejondalssjön! Besiktigat och energideklarerat.


Boarea
206 kvm
Driftkostnad
20 165 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-12-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.