Sjöhagenvägen 6 / Upplands-Bro - Sjöhagen / Bro / Upplands-Bro

Välplanerad och spännande villa med stora sällskapsutrymmen och liten pool.

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea
210 kvm
Driftkostnad
42 187 kr/år
Tomtarea
2 093 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Sjöhagenvägen såldes av oss 2017-11-05. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Sjöhagenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Upplands-Bro - Sjöhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sjöhagenvägen 6 i Bro kommun nära Sigtunagränsen!

Trevlig villa med en mycket spännande inredning med den cirkelformade trappan i centrum. Stora härliga sällskapsutrymmen, mycket tilltalande kök, passande rund braskamin, högklassiga våtutrymmen och den trevliga lösningen med en korridor från villan till det vidbyggda rymliga garaget som även inkluderar en mindre lägenhet.

Många trevliga detaljer som runt fönster, flera fönster med spröjs, bergvärmeanläggning som ger låga driftskostnader, jacuzzi och bastu.

Den rymliga tomten, som är en trädgårds- och naturtomt, har på entrésidan en trevlig liten stensatt pooldel, stensatta gångar och uteplats samt gräsmatta.

Lantlig omgivning med ett flertal fastigheter med hästhållning, hus av skiftande ålder och storlek och närhet till Mälaren invid Erikssund. Skolbuss leder till Tjusta Skola, årskurser F-6, i närheten av Håtuna kyrka.

ETT HUS ATT BO OCH TRIVAS I!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration