Sjöhagenvägen 19 / Bro / Upplands-Bro

En pärla med utsikt över Mälaren

Slutpris
3 995 000 kr
Boarea
77 kvm
Driftkostnad
29 379 kr/år
Totalareal
1 588 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna villa på sjöhagenvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på sjöhagenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av sjöhagenvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På första parkett med en oslagbar utsikt över Mälaren finner du detta enplanshus. Huset har en öppen planlösning och erbjuder ett härligt ljus med stora fönster samt skjutpartier i glas. Här finns gott om sällskapsutrymmen både ute och inne. Huset karaktäriseras av synliga takbjälkar, stora fönster, fina snickerier, öppen spis, modernt kök och badrum samt en terass som vår och sommar fungerar som ett extra rum. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall, rymligt kök med utgång till terass, vardagsrum med öppen spis, två sovrum och ett helkaklat badrum.

Trädgården är lättskött och har en stor terass och en altan där man kan njuta av sol hela dagen. På tomten finns ett garage med plats för en bil, uppställningsplats för tre bilar, växthus, hönshus/lektuga samt förrådsbyggnad. Tomten har vacker sjöutsikt och köparna får en egen bryggplats. För den hästintresserade finns möjlighet att hyra boxplats i det närbelägna stallet. Trevlig samfällighet med både permanentboende och sommarstugor. Som medlem i stugföreningen har man tillgång till båtplats, badplats och grillplats. Från huset har man ca 150 m till bryggan. Fastigheten ligger i en kulturhistorisk miljö med närhet till härliga besöksmål som Skokloster och Wenngarn. Närmsta golfbana är Sigtuna golf ca 10 minuter med bil. Mindre köpcentrum i Bro. Fastigheten har bra pendlingsavstånd med bil till Sigtuna, Stockholm, Uppsala och har ca 1 mil till Bro Park. Förskolor finns i Skokloster och Granby.

Ett boende med ett stort mått av livskvalité!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.