Smedstorpsvägen 1

Smedstorpsvägen 1

Slutpris

3 000 000 kr


Näshagen— Bro— Upplands-Bro

Smedstorpsvägen 1


Slutpris
3 000 000 kr

Näshagen— Bro— Upplands-Bro

Skogens lilla vackra pärla!

Mycket trevligt enplanshus med permanent standard nära skog och vatten! Riktigt fint och stilrent Epoq kök från 2018 med nya rostfria vitvaror, trevligt vardagsrum med infällda spotlights i taket, genomgående renoverade och moderna ytskikt, två ordentliga sovrum och ett badrum med tvättavdelning. Enskilt vatten via egen borrad brunn på 74 meters djup och enskilt avlopp via egen trekammarbrunn med infiltration. Goda parkeringsmöjligheter i carport och på den stora uppfarten. Vinterbonad friggebod om ca. 10 m² och ett fristående förråd om ca. 16 m². Väl tilltagen altan i sydväst byggd 2018 med ett insynsskyddat läge mot skogen och en inglasad altan under tak på entrésidan. Öppen fiber indraget 2018 och luft/luftvärmepump installerad 2018. Håbo-Tibble Näshagen är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ses på visningen - varmt välkommen!


Boarea/biarea
80/10 kvm
Driftkostnad
22 180 kr/år
Tomtarea
1 504 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.