Smedstorpsvägen 1 / Näshagen / Bro / Upplands-Bro

Skogens lilla vackra pärla!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
80/10 kvm
Driftkostnad
22 180 kr/år
Totalareal
1 504 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-03-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Smedstorpsvägen såldes av oss 2019-03-25. Se alla våra försäljningar i Bro samt även på Smedstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näshagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevligt enplanshus med permanent standard nära skog och vatten! Riktigt fint och stilrent Epoq kök från 2018 med nya rostfria vitvaror, trevligt vardagsrum med infällda spotlights i taket, genomgående renoverade och moderna ytskikt, två ordentliga sovrum och ett badrum med tvättavdelning. Enskilt vatten via egen borrad brunn på 74 meters djup och enskilt avlopp via egen trekammarbrunn med infiltration. Goda parkeringsmöjligheter i carport och på den stora uppfarten. Vinterbonad friggebod om ca. 10 m² och ett fristående förråd om ca. 16 m². Väl tilltagen altan i sydväst byggd 2018 med ett insynsskyddat läge mot skogen och en inglasad altan under tak på entrésidan. Öppen fiber indraget 2018 och luft/luftvärmepump installerad 2018. Håbo-Tibble Näshagen är ett underbart område med naturen som granne och nära Lejondalssjön som erbjuder bad samt fiske om sommaren och skridskoåkning om vintern. Bussförbindelser finns från stora vägen ett par minuter bort. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ses på visningen - varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration