Teljebyvägen 4

Teljebyvägen 4

Slutpris

4 350 000 kr


Håbo-Tibble Kyrkby— Bro— Upplands-Bro

Teljebyvägen 4


Slutpris
4 350 000 kr

Håbo-Tibble Kyrkby— Bro— Upplands-Bro

Arkitektritad villa i unika Håbo-Tibble Kyrkby!

Längst in vid en liten återvändsgränd i Håbo-Tibble Kyrkby ligger denna fina och väl omhändertagna enplansvilla! Med sin prunkande trädgård kan man för stunden tro att man är någon helt annanstans - avskärmad från vardagens stress. Ta en stund och bläddra bland de fina bilderna så känner ni den där härliga känslan av vad ett hem betyder. Villan med sin dubbla takhöjd över de stora sociala ytorna lämnar en härlig känsla av rymd. Med sitt stora kök är det här släkten och vännerna kommer vilja vara på midsommar såväl som på julafton. Två ordentliga badrum, tre bra sovrum, ett extra sovrum i gamla varmförrådet, växthus, vackert lusthus, stort kallförråd med anor från förr, flera uteplatser, plats för flera bilar, bergvärme, fiber, braskamin, luftvärmepump, automatsäkringar och en alldeles hänförande trädgård! I unika och rofyllda Håbo-Tibble Kyrkby finns en förskola, en idrottsplats med fotbollsplaner, skateramp och lekplats, en hembygdsgård (Tibblegården) och vackra Håbo-Tibble kyrka från 1200-talet. Vid kyrkan finns en kyrkstuga och en ståtlig klockstapel. Närmaste badplats ligger i Vallbyvik (Mälaren) ca. 4 km från kyrkbyn och närmaste skola är den kommunala F-6 skola i Tjusta ca. 2 km bort (skolskjuts finns). Buss 558 som stannar precis utanför kyrkbyn tar dig till Håtuna eller Kungsängens station. Pendeltåg från Kungsängens station till Stockholm City går varje kvart och resan tar ca. 26 minuter. Med bil tar man sig via E18 till Stockholm på ca. 30 minuter eller till Västerås på ca. 45 minuter. Huset är besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Välkommen!


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
32 110 kr/år
Tomtarea
1 098 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.